L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 de febrer del 2023

L'escriptora Rosa Regàs - "Premi Planeta" i "Premi Ciutat de Barcelona"- serà la protagonista de la conferència-tertúlia del 10 de març


L'escriptora catalana Rosa Regàs, guanyadora el 2001 del Premi Planeta amb la novel·la 'La canción de Dorotea', del
Premi Ciutat de Barcelona, entre altres i directora de la Biblioteca Nacional d'Espanya serà la gran protagonista que l'Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d'Igualtat i Dona, ha programat per a l'acte que significa la represa del cicle de conferències "Un fil violeta".

Amb l'estructura de tertúlia , el pròxim 10 de març, la ciutadania de Tavernes podrà escoltar una de les escriptores amb major trajectòria en el món de les lletres i la cultura, i tota una referent del feminisme i la llluita pels drets de les dones.

La conferència està integrada dins de les activitats i accions de conscienciació i visibilització al voltant del Dia Internacional de la Dona (8M), que organitza la Regidoria d'Igualtat i Dona del consistori valler.