L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dijous, 23 de febrer del 2023

Tavernes inverteix 56.265 euros en la instal·lació d'una nova zona de jocs infantils en el Parc del Molló

 

 

L'Ajuntament de Tavernes ha adjudicat a l'empresa "Cespyser 2013 SL" la instal·lació i subministrament dels jocs infantils que seran instal·lats en el parc del Molló. La regidoria d'Obres i Urbanisme, que dirigeix el regidor de Compromís Josep Llàcer serà l'encarregada de supervisar tota la nova instal·lació que suposa una inversió total de 56.265 euros. 

L'adjudicació està publicada en la PCSP i a partir d'ara cal formalitzats en l'Ajuntament els documents adients, i a partir de la data l'empresa tindrà un termini de dos mesos per a procedir a la instal·lació, amb la qual cosa tot fa preveure que a partir del mes de maig els xiquets i xiquetes tant vallers com els menuts estiuejants que visiten Tavernes podran gaudir de la nova instal·lació.

El cercle roig marca la placeta on s'ubicarà la zona de jocs infantils
 
La nova zona de llocs infantils s'ubicarà en la placeta del Parc del Molló, que serà habilitada per albergar els jocs infantils, amb la col·locació de nou paviment de cautxú de seguretat i uns jocs infantils que es vol tinguen temàtica d’esports nàutics, talment com la zona de platja on s'ubicaran.

 al com s'indicava en el plec de licitació, els elements d’equipament que es col·loquen han de ser adaptats a les situacions físiques reals actuals del parc, i han de garantir una línia d’harmonia amb l’entorn, així com la seguretat dels seus usuaris.

 

Un dels accessos a la placeta de jocs

Els jocs estaran orientats a una població fins els 12 anys i, com la resta d'instal·lacions, han de ser elements accessibles a xiquets i xiquetes amb problemes de mobilitat o deficiències sensorials, han de  fomentar la no discriminació d’aquests en moments d’esplai de forma que gaudesquen en les mateixes condicions i igual que altres de la seua edat. A més, els jocs  seran d'elevat  contingut  lúdic, convidaran a la participació  infantil, seran inclusius  i  formaran un  conjunt  homogeni  amb  l’entorn.