L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 3 de febrer del 2023

Compromís presenta avui la candidatura de Josep Llàcer a les eleccions municipals del 28 de maig

 

Compromís Tavernes presenta avui la seua candidatura municipal a les pròximes eleccions del dia 28 de maig en un acte anunciat en el Musical a partir de les 21 hores. L'acte consistirà en un sopar popular per a militants i simpatitzants i obert a qualsevol ciutadà que desitge acudir i per al qual està confirmada la presència de Joan Baldoví, candidat a la presidència de la Generalitat; Àgueda Micó, secretària general de Compromís;  Rafa Climent, conseller d'Economia i Enric Morera, president de les Corts, entre altres càrrecs i candidats/es a les primàries.

Una conversa d'ahir prèvia a l'acte d'avui

El candidat a la alcaldia de Tavernes, Josep Llàcer, ens comentava ahir que afronta aquest repte amb una nova il·lusió i amb l'objectiu de mantenir per a Compromís l'alcaldia per tal de pode continuar les polítiques progressistes que ha impulsat la formació valencianista des del moment que va arribar al govern de Tavernes.

El candidat recordava els greus problemes superats i solucionats per Compromís en aquest anys, el més important traure a flotació un Ajuntament arruïnat i molt endeutat, a més de millorar la gestió de les àrees municipals, ampliant serveis, especialment els dedicats a les persones socialment més vulnerables, unit a una forta aposta per l'ocupació i el treball a través de programes i tallers d'ocupació.

Josep Llacer va voler fer una crida a tots els vallers i valleres perquè recolzen una candidatura que continuarà polítiques realistes per beneficiar la ciutadania a través d'un treball constructiu i constant de les persones que formen la candidatura.

El candidat valler ha assenyalat que el col·lectiu de Compromís de Tavernes està preparat i seguirà treballant pel poble i per a les persones, amb polítiques socials, valentes i feministes, dirigides a tota la població però amb una dedicació especial als col·lectius vulnerables, persones majors i ciutadans en atur.

Finalment, Josep Llàcer remarcava que Compromís és un projecte transparent per a avançar i progressar, que són i continuaran essent l'única força estrictament valenciana, preocupada pels valencians i valencianes, com ha demostrat en tots aquests anys el candidat a la Generalitat, Joan Baldoví, que ja ens confirmava estaria avui a l'acte.