L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 10 de febrer del 2023

Fem-ho Tavernes, però ben fet!!! No podem tornar als temps dels deutes, projectes sense condicions i sense solucions als problemes reals del poble

 
La candidata del PP a l'alcaldia de Tavernes, Eva Palomares, ha publicat un escrit en el diari Levante-EMV en perfecte castellà i amb el titol "Hagámoslo Tavernes", on en lloc d'explicar la seua proposta per a Tavernes, es dedica com ha fet fet en els vora 8 anys que es regidora,  a criticar i malparlar de Compromís. Són ja vora 8 anys de regidora-portaveu i ara candidata sense cap proposta, cap projecte per a Tavernes, només el negacionisme i negativisme.

Compromís Tavernes li ha respost avui en el facebook oficial. De cada frase de l'article del PP, en castellà, Compromís fa la seua interpretació i explicació tot indicant que "davant les falsedats publicades per Eva Palomares i el PP, volem que tot el món sàpiga:

1️⃣ Diu el PP: "Hagámoslo, Tavernes”. 
 
El què hem de fer? Votar el PP perquè torne a deixar 20 milions de deute a l’Ajuntament? Perquè actue sempre en defensa d’interessos particulars i dels amics: aparcament del passeig, piscina coberta sense recolzament econòmic, urbanització del Vergeret, PAIS Bancaixa i Granata…?
 
2️⃣ Diu el PP: "Tavernes necesita un cambio, se merece gobernantes que entiendan lo que es el servicio público, que hagan política de consenso, no de imposición, política útil.. 
 
Compromís es pregunta si s'està referint als 12 anys del govern del PP de Tavernes amb majoria absoluta, un seu govern que va ser: no cap servei públic sinó en benefici de l’interés particular; no era govern de consens sinó de la imposició en els plenaris, sense acceptar mai cap proposta de l'oposició,  i com exemple recorda que dels 10 milions per fer obres que el govern del PP va rebre dels Plans Zapatero i Camps, no van acceptar mai cap proposta ni projecte de les desenes que li va fer el Bloc (l'antic Compromís). I es pregunta: ¿era la política útil a la població o la dels interessos dels amiguitos del alma? 
 
3️⃣  Diu el PP: "Trabajo diario, constancia y dedicación, transparencia, proximidad y participación ciudadana que tenga en cuenta la forma de ser de Tavernes de la Valldigna, de su gente y de su playa son claves para llevar a cabo estos proyectos”.
  
Compromís al respecte recorda que això ho diu el PPartit que durant els darrers 12 anys ha presentat  zero 0️⃣ projectes en els plens i zero 0️⃣ propostes d’actuació municipal... El partit que quan governava M. Rajoy no alçava la veu ni demanava cap solució al govern de Madrid per a les nostres platges.
 
4️⃣ Diu el PP: "Tenemos alternativas reales, somos capaces de afrontar los proyectos necesarios para nuestro pueblo con mucha energia”.
 
Compromís afirma que nomes paraules, paraules… sense cap proposta, cap projecte per  a la ciutat. I afirma que l’única energia, el PP l’ha gastada de forma negativa, en malparlar de Tavernes, en criticar tot el que s’ha fet des del govern quan la majoria d’actuacions han estat per solucionar els problemes que ells causaren (aparcament del passeig, deute bancari, factures sense pagar, urbanització del Vergeret, col·lector de la platja...... 
 
Compromis és contundent:  Quan en 12 anys no han presentat en els plens ni en cap administració pública cap dels projectes que diuen són necessaris per al nostre poble, quina credibilitat tenen?
 
Remés