L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 19 de febrer del 2023

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Allò que importa en un gat és que cace ratolins... i en un candidat que treballe constanment pel seu poble

 


“A més de pregar, cal treballar” o, si voleu, “Qui troba ver amic, troba tresor”, com expressa el nostre clàssic “Tirant lo Blanc”. Si damunt podem unir els dos:  “treball constant i ferm i tindre un ver amic”, ens trobem que s'assoleixen els objectius: aconseguir una reunió amb el segon de l’escalafó del Ministeri de Transició Ecològica, el Secretari d'Estat de Medi Ambient. 

No és gens fàcil reunir-se amb el segon cap d'un ministeri, i en aquest cas s'han aplanat totes les dificultats gràcies a la constància, esforç i interès del regidor Josep Llàcer, candidat de Compromís, que ha sabut moure els fils amics a Madrid per aconseguir l’entrevista. 

Com ja sabem, no ha estat una entrevista amb resultat feliç: el govern del PSOE de Madrid, representat en aquest cas pel Ministeri de Transició Ecològica, no ha atés cap reivindicació de Tavernes. 

Però eixe resultat no enterboleix per a res, ni posa cap "dubte" al treball, esforç, constància i interès per Tavernes del regidor candidat de Compromís fins aconseguir el que es proposava. I això no li ve d’ara: tots aquells que coneixen Llàcer li ho reconeixen, tothom en sap de la seua voluntat constant per aconseguir allò que es proposa si és en benefici i favor de Tavernes.  


Presentació del Camí Natural Tavernes-Carcaixent: les gestions de Llàcer han aconseguit que el Ministeri d'Agricultura paga el cost de vora mig milió, que s'ha estalviat Tavernes


Al laboratori de la UPV on s'estudia els efectes dels esculls submarins com a recurs per defendre les costes de Tavernes, i que el Ministeri de Transició Ecològica ha rebutja
  

Com se sol dir “no importa que el gat siga negre o blanc, sinó que cace ratolins”. Igual que a un gat li calen d'altres qualitats distintes del color del pèl per caçar ratolins, també per gestionar una ciutat com Tavernes, el que calen no són qualitats físiques, sinó les capacitats derivades d’altres qualitats que no sempre tots tenen ni poden assolir: el treball, la dedicació, l’esforç, la constància, la facilitat de gestió i, com no,  l’interès i l’estima per Tavernes, pel teu poble.

Si damunt, com hem dit al principi, trobes “un ver amic” quan el necessites, que comprén la teua lluita i t’anime per vèncer.... Ja va ser una casualitat que el mateix dia, de vesprada fos el mateix senador Carles Mulet qui intervenia per defensar en el Senat el projecte d’esculls marins a les nostres platges i qui recordava que a Tavernes els governs de Madrid no han fet res de res per solucionar els greus problemes de les platges. 

 

Presentació de la 5a edició del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes". En total són vora 4 milions en subvencions els aconseguits per Foment Local, que dirigeix Llàcer, per posar-los en funcionament.

Es vulga o no es vulga reconéixer, els èxits en política no són mai producte de les qualitats físiques dels candidats, sinó que són fruit del treball constant, de l’esforç continu del dia a dia, de superar-se contínuament en el treball pel teu poble i per als teus conciutadans, de la constància en trucar portes sense defalliment fins aconseguir metes com la reunió del passat dimecres. Tot pel bé de Tavernes. 

I de tot això, Josep Llàcer ens ve donant mostres i exemple des de fa molts anys.  Es vulga o no reconéixer.