L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 16 de febrer del 2023

L'Ajuntament convoca el VII Concurs Dibuixant per la Igualtat amb ocasió del Dia Internacional de la Dona

 

L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Igualtat i Dona, ha convocat dins de les accions reivindicatives al voltant del 8 de març "Dia Internacional de la Dona" una nova edició del concurs ‘Dibuixant per la Igualtat’.
 
Aquest concurs està dirigit a l’alumnat d’ESO i FP Bàsica dels centres educatius del municipi amb  l’objectiu de fer front a la discriminació de gènere mitjançant la sensibilització i la implicació artística de la població més jove, amb una iniciativa que aposta per la creativitat i la originalitat per a conscienciar i posar en valor la importància de la igualtat i el respecte dins la nostra societat.
 
La temàtica dels treballs presentats ha de girar al  voltant de la celebració d'aquest dia on commemorem la lluita històrica i incansable de les dones per a aconseguir drets i llibertats a fi de viure en una societat més igualitària.

Les bases del concurs les podeu consultar i baixar en:

 Concurs de dibuix 2023 del Dia de la Dona