L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de febrer del 2023

El Moviment Cívic Som Mediterrània convoca concentracions per defensar el litoral devant les delegacions de Govern


Les associacions veïnals de la costa del País Valencià convoquen concentracions mensuals davant les Delegacions i Subdelegacions del govern espanyol per tal d'informar i alertar l'opinió pública de la tragèdia que viu el litoral valencià i de la necessitat que la Direcció General de la Costa i la Mar (Ministeri per a la Transició Ecològica) adopte mesures urgents per a protegir-lo i regenerar-lo.

Les concentracions organitzades pel Moviment Cívic Som Mediterrània comptaran amb la presència de l'associació "SOS platja de Tavernes" en les concentracions, programades per els últims dissabtes de cada mes, a partir del 25 de febrer a les 12 h, a Castelló de la Plana, València i Alacant.

L’organització ha reclamat al Ministeri per a la Transició Ecològica que, "deixe de fer actuacions parcials, de partionar i expropiar terrenys i propietats privades i municipals, i que dedique els esforços a regenerar les platges i a protegir-les adequadament i d'una forma sistemàtica i lògica, utilitzant solucions durables i sostenibles".

Les concentracions tenen també com a objectiu important sol·licitar la retirada del nou Reglament de Costes (BOE del 2 d'agost del 2022) del qual afirma genera un enorme impacte negatiu sobre les propietats, privades i municipals, situades prop de la costa.

 

PD: Disculpeu. No hem trobat el cartell en valencià, com ens hauria agradat publicar.  Com a valencians ens cal protegir el litoral, però també la nostra llengua.