L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 18 de febrer del 2023

Tavernes va viure anit la tradicional "Nit d'Albaes"

 
Ahir per la nit  va tindre lloc la tradicional "Nit d'Albades" que va començar, com ja és tradicional, a la porta de l'Ajuntament a la plaça Major, on van acudir les fallers majors i presidents de les falles valleres, així com molts fallers i falleres i ciutadans que es volgueren unir a aquesta tradició tan valenciana.
 
 
 
 
 
 
Enguany hem gaudit de les veus de Christian Penalba i Marian Salido, que foren  els encarregats de cantar els versos de Carlos Bahilo dedicats a les falleres majors i presidents de les sis falles valleres i a la corporació municipal. Els versos van estar magníficament acompanyats per Alfons Basset i Estefano Chaveli a la dolçaina i Javier Escrihuela al tabalet.
 
 
 
 
 
  
 
El "cant d’albades" i la música de la dolçaina i el tabalet van emocionar un any més a totes i tots els presents en la plaça Major i els sis casals fallers del municipi.
 
 
 
 

Després de la parada en la Plaça Major, on acudiren els membres de la corporació, es va iniciar un recorregut pels casals en el mateix ordre de presentació de les falles i en cada casal es dedicaran "albades" a les respectives falleres majors i presidents.