L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 5 de febrer del 2023

Tavernes viu amb gran solemnitat la "crida" i el "pregó" 2023, actes que obrin les falles d'enguany



L'alcalde de Tavernes, Sergi Gonzàlez, com a president nat de la Junta Local Fallera, i la regidora de Festes i Cultura, Encar Mifsud, de Compromís, van ser ahir els encarregats de donar oficialment l'inici de les falles 2023 amb la "crida" i el "pregó" respectivament realitzat des de la balconada de l'Ajuntament. 
 
 
 
 
 
 
La regidora de Compromís va ser ahir l'encarregada de realitzar el pregó, decisió determinada per la circumstància que Tavernes no compta enguany amb una fallera major que represente a tot el col·lectiu local. L'elecció de Encar Mifsud, a més de ser la responsable de Festes, ve avalada pel fet de la seua llarga tradició i esperit faller, demostrat per la regidora de Compromís durant els molts anys de fallera de "Portal de Valldigna", de la qual va ser fallera major l'any 2000 i, fins i tot, com  a fallera ha gaudit de càrrecs dins de la Junta Local fallera, la major part del com a secretària. 
 
 
 

La plaça Major es va omplir ahir dissabte de gom a gom on cal destacar les falleres majors i també els presidents de les sis comissions falleres de Tavernes, la corporació municipal, fallers i falleres i la resta de la població.

L'acte va servir perquè la Junta Local Fallera de Tavernes lliurara els trofeus per comissions i els premis individuals del concurs fotogràfic Paco Teodoro, el campionat de futbet infantil i femení, el concurs de narrativa i el de postals nadalenques.
 
 
 

Per a finalitzar l'acte  es va llançar un castell de focs d'artifici a càrrec de la pirotècnia Aitana en el passeig País Valencià.