L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 22 de febrer del 2023

La Policia Local rescata un brúfol/gran duc que es trobava ferit al Massalari


La Policia Local de Tavernes ha rescatat un brúfol/gran duc de grans dimensions que es trobava ferit en la zona del Massalari gràcies a l’avís que ha donat un agricultor valler, qui ha trobat l’animal amb signes d’estar ferit prop del seu camp.


Fins a la zona s’han desplaçat una patrulla d’agents per a comprovar l’estat del brúfol/gran duc i resguardar-lo. La Policia Local, en coordinació amb la Regidoria de Benestar Animal, han seguit el protocol establert, donant avís a l’agent forestal de la zona perquè traslladara l'au ferida al Centre de Recuperació d’Animals del Saler, on es troba ja recuperant-se de les ferides que tenia. 

 

 

La Policia Local de Tavernes està fent un gran treball en la protecció i cura dels animals. De fet, els passats dies, altra patrulla d’agents va recuperar un xicotet gos que portava dies desaparegut en la zona del mur de defensa i el van entregar a la seua propietària.