L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de febrer del 2023

VÍDEO: Madrid no té platja, però té un Ministeri del qual depenen les platges de Tavernes... i passen dels problemes!!!

 

Com deia la cançó de "The Refrescos" a Madrid no hi ha platja, però si que té un Ministeri  del qual depenen totes les platges, però sembla que com Madrid no té platja, ells passen. Ho explica, molt ben explicat, el candidat de Compromís, Josep Llàcer, en el vídeo següent.
 



 
El Ministeri, abans estava en mans del PP i no escoltava Tavernes, i ara dirigit pel PSOE, a més de pretendre enderrocar habitatges de primera linia, ajorna una solució als problemes per a 5 o 6 anys vista.
 
Només cal anar a vore com està la platja de Tavernes, i més que res en la zona del restaurant Sant Bernardo.  Una simple ullada deixa ben clar que no podem esperar 5/6 anys - que després es converteixen quasi sempre en més-  per a rebre una solució.
 
 

 

Josep Llàcer, candidat a l'alcaldia per Compromís, partit que ha fet gran a Tavernes i he fet xicotet el deute que ens deixaren els "grans", i  que no és del poble, com tots els candidats i candidates del PSOE que es presenten a les eleccions municipals, sinó que és de Tavernes, ha lluitat i lluitarà al costat de tot Compromís, per tal de revertir la situació de les platges. 

Només tenim un únic compromís: és Tavernes, Compromís per Tavernes. I de nosaltres mana Tavernes i no Madrid.

Remés per Compromís