L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 15 de febrer del 2023

PLE FEBRER 2023: El ple aprova la proposta urgent de Compromís per poder pagar prompte les subvencions a les entitats i associacions locals

 

El ple, amb els vots a favor del govern municipal (Compromís-PSOE) i l'Esquerra va aprovar la proposta presentada per urgència per l'alcalde i responsable d'Hisenda, Sergi González, de Compromís, per facilitar el pagament de les subvencions del 2023 de les entitats i associacions valleres. (Foto superior: foto d'arxiu de firma de convenis).

La proposta urgent era aprovar allò que tècnicament es denomina "subvenció nominativa", o siga les subvencions de concessió directa a una entitat o associació i que van consignades al seu nom en el pressupost de l’Ajuntament. L'objectiu és poder firmar prompte els convenis, redactar les resolucions i així que les associacions i entitats valleres beneficiades puguen disposar dels diners per a realitzar les seues activitats.

El PP va indicar que el seu vot seria l'abstenció perquè, segons indicava la seua portaveu Eva Palomares "no he tingut temps per a examinar les quantitats". Sobre aquesta manifestació cal recordar, tot i que és massa sabut,  que l'Ajuntament treballa amb el pressupost prorrogat del 2022 perquè el d'enguany encara no està aprovat i per tant, hauria de saber que, les quantitats que s'han de contemplar ara inicialment en el pagament són les mateixes de l'any passat. Després podran ser modificades quan es debata el pressupost final del 2023.

I això Sergi González ho deixava ben clar: "Ara no es tracta de modificar les quantitats, que eixe debat ja vindrà quan es debata el pressupost del 2023, que no tardarà massa. Estem en pressupost prorrogat i el que es tracta es aprovar la nominativitat de les quantitats contemplades. És un tema tècnic"..

Els dos regidors no adscrits també confirmaren que s'abstindrien.