L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 2 de febrer del 2023

Josep Llàcer dóna la benvinguda a l'alumnat del Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes V" en l'inici de les activitats

 
 
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer,  i candidat a l'alcaldia per Compromís, ha donat avui de matí la benvinguda a l’alumnat del Taller d'Ocupació "Millorem l'entorn de Tavernes V" durant la qual ha destacat que “els tallers d’ocupació són una gran oportunitat per a formar-se i millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes desocupats". Al mateix temps ha recordat la gran tasca efectuada en les edicions anterior del taller on "l’alumnat i l’equip directiu i docent han fet un treball magnífic en la millora d’espais públics, i estic segur que el nou alumnat també ens sorprendrà”. 
 


 
L’Ajuntament de Tavernes ha pogut engegar la cinquena edició del Taller d'Ocupacio "Millorem Tavernes" gràcies a les gestiones realitzades des de la regidoria de Foment Local dirigida per Llàcer i que han permés que la nostra ciutat es beneficies d'una subvenció de 754.063'20 euros de "Labora", el programa del Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Aquesta quantitat es completa amb una aportació de 50.000 euros que completa el finançament per dedicar a material i equipament dels participants.
 
 
 
 
 
Al llarg d'un any l’alumnat es formarà, teòricament i pràcticament, amb treballs i actuacions d’adequació i millora a tot el municipi, i obtindrà al final del taller els certificats de professionalitat corresponents. En total són 30 alumnes contractats dins del taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes V" els que han iniciat les sessions de formació i pràctica en les especialitats de jardineria i manteniment de zones verdes; conservació, millora de muntanyes i repoblació forestal; i obra i pintura decorativa en construccions.
 
 
 
L'Àrea de Foment ha gastat vora 4 milions per a programes d'ocupació a Tavernes

L'àrea de Foment que dirigeix Josep Llàcer amb aquesta nova subvenció de 754.063,20 euros per a la cinquena edició del taller d’ocupació "Millorem l’entorn de Tavernes" porta gastats sobre 4 milions d'euros que s'han dedicat a pal·liar la situació de desocupació de veïnes i veïnes de Tavernes.
 
Al respecte, el regidor de Compromís, ha recordat que "Tavernes és una de les ciutats que més subvencions aconsegueix i això és demostratiu de la bona gestió de l'Ajuntament i també que els tallers efectuen una tasca molt ben feta, i això sempre ens ho remarquen les inspeccions que rebem. Any rere any hem aconseguit els objectius que ens marquem i que ens marca la subvenció,  que no oblidem que no són altres més que pal·liar l'atur a la nostra ciutat i formar a veïns i veïnes en noves tasques perquè puguen accedir a nous llocs de treball".
 
 
Parc del Cambro, una de les obres dutes a cap per l'alumnat del Taller d'Ocupació

 
Treballs de jardineria i manteniment en el Parc dels Vents
 
  
Exemples d'aquest bon treball realitzats se'n poden dir molts, des de tot el Parc del Cambro, fins a la remodelació de la Centre d'Estudis Musicals "Mestre Arnau", passant pels treballs de pintura i manteniment en centres escolars, o contribucions a actes com el 9 d'octubre amb el mural o la decoració floral d'escenaris d'actes institucionals.
 
 
Vista general del Centre d'Estudis Musicals després l'actuació del talle
 
Millora d'accessibilitat i passos de vianants en poble i platja
 
 
Seran amb aquest cinc els tallers duts a cap, i en total seran 150 persones les que han gaudit durant un any d'un sou mentre milloraven la seua formació professional, als quals cal afegir 30 persones que, com a docents, han treballat en la direcció i formació de l'alumnat. Tot amb l'objectiu concret i ben visible de pal·liar la situació de gent desocupada de la nostra ciutat i procurar-los ferramentes de treball.