L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 3 de febrer del 2023

Liga Colpol de la COPAVA: El CO Valldigna venç al CO Ontinyent per 2-0

 
 
El dimecres es va jugar en el Pavelló Carlos Pellicer la quarta jornada de la Lliga Colpbol COPAVA entre els centres ocupacionals de la Valldigna i el d'Ontinyent, que guanyaren els vallers amb el resultat de 2-0. 
 
En conjunt fou un gran partit amb moltes ocasions per les dues parts, ja que els dos equips eren molt semblant quan a la qualitat, i al final van decidir els petits detalls. Molt bon ambient en la graderia per part de les dues afeccions, que animaren els dos equips.
 
 
 
Recordem que el Colpbol és una modalitat esportiva de caràcter innovador i integrador, de gran valor educatiu i formatiu. És un joc col·lectiu que fomenta la màxima participació de tots els jugadors, amb independència del seu nivell físicomotor i les seues condicions físiques, sense importar les diferències individuals, i s’exigeix sempre una gran col·laboració col·lectiva i comunicativa, de manera que el gol siga un resultat del joc d’equip.
 
 
 
 
L'equip del Centre Ocupacional La Valldigna compta amb la seua història amb grans triomf, i on només cal recordar que es van proclamar fa una anys, abans de la pandèmia, campions a Quart de Poblet d'aquesta lliga de “Colpbol” que organitza COPAVA  (Coordinadora de Centros Ocupacionales de la Comunidad Valenciana). 
 
Remés