L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 8 de febrer del 2023

Tavernes serà l'eixida de 4a etapa final de la VII Setmana Ciclista-Volta Femenina presentada avui a la Conselleria d'Esport

 

La consellera de Compromís, Raquel Tamarit, responsable d'Educació, Cultura i Esport, ha presentat la setena edició "Setmana Ciclista - Volta Femenina de la CV" que ha tingut lloc en la seu de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, institució que dóna el màxim suport per a fer possible aquesta carrera internacional de ciclisme femení. L'acte ha comptat amb la presencia de l'alcalde de Tavernes, Sergi González, i la regidora d'esports, Lara Romero.

 

L'alcalde conversa amb la Consellera i el Director General Esports

La VII edició  de la "VII Setmana Ciclista-Volta Femenina de la CV" a disputar entre el 16 i el 19 del present mes de febrer, amb eixida a València i acabament a Gandia, en la darrer etapa que tindrà com a eixida Tavernes. La volta està organitzada pel Club Ciclista Escapada i inclosa en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI).

 

La prova compta enguany amb la millor participació de la història després de l'ascens de categoria i seran 161 ciclistes d'elles 6 valencianes, 23 els equips que la disputaran, 12 UCI Worldteams i 11 UCI Continental, dels quals sis seran espanyols.

La quarta i última etapa de la “VII Volta Ciclista – Volta Femenina a la CV” tindrà com a eixida Tavernes i les ciclistes completaran un recorregut de 113 quilòmetres fins a Gandia. La primera part de l'etapa transcorrerà per les comarques de la Ribera Alta i La Costera, travessant municipis com la Barraca d'Aigües Vives, Alzira, Benimuslem, Alberic, La Pobla Llarga, Sant Joanet, Manuel, l'Ènova i Torres de Lloris abans d'arribar a Xàtiva, amb l'alt de Serragrosa, de 3a categoria, al quilòmetre 51.

 


Per la Vall d'Albaida es passarà per Bellús, Benigànim i Quatretonda, tornant a la Costera, per enfilar cap a Barxeta, on en el quilòmetre 78, es disputarà l'últim esprint especial d'aquesta edició. A partir d'ací es seguirà pels alts de Barxeta, de 4a categoria, i el de Barx, de 2a categoria, a menys de 15 quilòmetres de l'arribada a Gandia, on estarà situada la línia de meta en l'avinguda República Argentina.

 

Segons la web de la Conselleria i de l'organització de la volta