L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 12 de febrer del 2023

Els vallers Sara Grau i Arcadi Andrés obtenen un gran resultat en les proves puntuables del Campionat d'Espanya d'Agility 2024

Sara Grau i Heidi, millor equip junior del cap de setmana
 
La segona jornada de les dues proves puntuables per al Campionat d’Espanya d’Agility 2024  ha tingut lloc avui diumenge en el Camp del Vergeret amb un bon resultat per als participants vallers Sera Grau i Arcadi Andres i els seus gossos. Les proves han estat organitzades per la Reial Societat Canina Espanyola (RSCE) i el Club Agility La Jungla de Xàbia, amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Animal del consistori valler que dirigeix Mònica Palomares, de Compromís.
 
"Satisfacció" es la paraula amb la qual podem resumir la valoració que la regidora de Benestar Animal, Mònica Palomares, efectuava de los jornades, i així indicava que "estic molt satisfeta en vore com els participants estaven molts contents per tot el que ha girat al voltant dels dos dies, i jo realment estic molt desvanida i molt contenta. Les proves han estat un èxit i han servit perquè tots els assistents poguérem gaudit de les evolucions de les mascotes i els guies, en el que ha estat un bon espectacle vore la relació  tan bonica entre els dos, els gossos i els guies”.
 
 
 
 
 

Un total de 130 participants s'han donat cita entre ahir dissabte i avui diumenge en competicions de diferents categories i mànegues d'agility i jumping. L’agility és una modalitat canina competitiva on una persona guia dirigeix al seu gos a través d’una sèrie d’obstacles, els quals ha de superar de forma neta i amb el menor temps possible. 
 
 
Tizona, d'Arcadio Andrés, 2a classificada en G2 categoria Medium

Al llarg d'aquests dos dies s'ha desenvolupat les dues proves puntuables dividides en 5 categories segons la grandària del gos: XS (fins a 28 cm.), S (fins a 35 cm.), M (fins a 43 cm.), I (fins a 48 cm.) i L (més de 48 cm.); i tres graus, segons la dificultat del recorregut (Grau 1 per als gossos més inexperts, i fins a Grau 3, pels més experts). A més, existeix la modalitat preagility, que serveix com a iniciació als gossets més menuts. 
 
 
Heidi, de Sara Grau, 1a classificada en G2 categoria Intermediate.

Us oferim les classificacions dels participants vallers, Sara Grau i Arcadi Andrés, que han tingut unes actuacions destacades.

DISSABTE 

- Colada, d'Arcadio Andrés, 3a classificada en PRE20 (no és nivell competició, sinó una fase per a introduir el gos en l'agility. S'anomena preagility).

- Heidi, de Sara Grau, 1a classificada en G2 categoria Intermediate.

DIUMENGE:

- Tizona, d'Arcadio Andrés, 2a classificada en G2 categoria Medium.

CAP DE SETMANA:

- Sara Grau i Heidi, millor equip junior del cap de setmana.

La nostra enhorabona