L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 18 de febrer del 2023

Avui diumenge a les 11 hores s'inicia a Tavernes la quarta i última etapa de la VII Volta Femenina valenciana

 
Tavernes acull avui diumenge l'eixida de la quarta i última etapa de la setena edició "Setmana Ciclista - Volta Femenina de la CV". La cursa es va iniciar el passat dijous, dia 16, i finalitza demà diumenge en una etapa amb eixida a Tavernes i meta final a Gandia.
 
La Policia Local de Tavernes tindrà el protagonisme durant l'eixida anunciada des de la Plaça Major a partir de les 11, després del control de firmes que serà a les 10, i segons ens ha manifestat Josep Llàcer, regidor responsable de Seguretat Ciutadana i Policia Local, seran els agents els encarregats de prestar una atenció especial a l'eixida des de la Plaça Major i el pas pels carrers de Tavernes per tal que tot esdevinga perfecte. 
 
 
Mapa de l'eixida de Tavernes
 
 
 
El regidor de Compromís ha mantingut  reunions de treball amb els agents per tal de coordinar tot el que li cal a l’organització i també perfilar els últims detalls i necessitats de la prova.  
 
El regidor de Compromís, per tal de millorar la seguretat ciutadana, ens ha remarcat la necessitat que els ciutadans presten atenció a la senyalització de prohibició d’aparcament al carrer Major i els voltants, i per això el millor és conéixer el plànol de situació de la cursa. Compartim dalt el mapa de l’eixida.
 
L'etapa final d'eixida a Tavernes
 

La quarta i última etapa de la “VII Volta Ciclista – Volta Femenina a la CV” tindrà com a eixida Tavernes i les ciclistes completaran un recorregut de 113 quilòmetres fins a Gandia. La primera part de l'etapa transcorrerà per les comarques de la Ribera Alta i La Costera, travessant municipis com la Barraca d'Aigües Vives, Alzira, Benimuslem, Alberic, La Pobla Llarga, Sant Joanet, Manuel, l'Ènova i Torres de Lloris abans d'arribar a Xàtiva, amb l'alt de Serragrosa, de 3a categoria, al quilòmetre 51.

 


Per la Vall d'Albaida es passarà per Bellús, Benigànim i Quatretonda, tornant a la Costera, per enfilar cap a Barxeta, on en el quilòmetre 78, es disputarà l'últim esprint especial d'aquesta edició. A partir d'ací es seguirà pels alts de Barxeta, de 4a categoria, i el de Barx, de 2a categoria, a menys de 15 quilòmetres de l'arribada a Gandia, on estarà situada la línia de meta en l'avinguda República Argentina.