L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 28 de gener del 2023

VÍDEO: Josep Llàcer, candidat de Compromís. Ànima vallera amb treball constant per Tavernes

 
 
 
 No importa que el gat siga blanc o que siga negre
Mentre cace ratolins, és un bon gat." 
 Deng Xiao Ping

 

Josep Llàcer, valler fins al moll dels ossos, implicat de sempre i treballador per a la millora del seu poble, tant des de la vessant personal i particular com a jugador de rugbi, ciclista o músic de la SIUM, o dins de la vessant política com a regidor d'Urbanisme, responsable d'Esports i Turisme durant temps, o impulsor de l'àrea de Foment i dels programes d'ocupació de treball.. 

 


Llàcer destaca per la seua capacitat i voluntat de treball. Amb eixes qualitats, com hem conegut fa uns dies, ha aconseguit estalviar al poble vora mig milió d'euros en gestionar que el Ministeri d'Agricultura haja pagat el tram de via verda "Camí Natural Carcaixent-Tavernes" al pas pel nostre terme municipal.

A Tavernes i a l'Ajuntament ens calen persones amb capacitat i voluntat de treball, eficàcia en la gestió, sacrifici pel seu poble i això són qualitats que Josep Llàcer ha demostrat amplament i per damunt de tot.

Ha impulsat i engegat a Tavernes  els tallers d'Ocupació, aixi com altres programes de treball entre els quals cal esmentar "Empuju", "Emcuju", "Emcorp", "Avalem joves" o el "Sepe agrícola". Tot això ha fet que Tavernes es beneficie sobre uns 15 milions d'euros en subvencions les darreres legislatures, diners que s'han destinat a contractar centenars i centenars de vallers i valleres desocupats/des.

Remés