L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.535
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:76.494

dimecres, 4 de gener del 2023

Centenars de xiquets i xiquetes entreguen les cartes dels Reis d'Orients als emissaris reials

 

La visita la vesprada de dimecres dels emissaris de Ses Majestats els Reis d'Orient a Tavernes ha alçat una gran expectació i animació en els xiquets i xiquetes que han acudit a centenars a entregar les seues cartes perquè els patges les traslladen a Melcior, Gaspar i Baltasar perquè preparen els regals que el dijous per la nit repartiran a les cases de Tavernes.

 

El passeig País Valencià ha estat molt concorregut perquè a més hi havia programada animació musical i pintacares per als més menuts. Demà les activitats infantils es traslladen a la platja a partir de les 11 hores en l’oficina de Turisme on arribaran els reis a les 12'30 hores, després de visitar la gent gran de les dues residències.

 


A la vesprada, al nucli urbà de Tavernes, tindrà lloc la cavalcada reial que donarà inici a les 18 hores des del pavelló Carlos Pellicer fins la plaça Major del municipi. La gran cavalcada reial recorrerà els carrers de la ciutat segons el trajecte tradicional, a saber Passeig Colom, Prado Comarcal, Carrer València, Carrer Major i fins arribar a l'Ajuntament on seran rebuts per l'alcalde, Sergi González, i autoritats locals. 

 

 

L'alcalde lliurarà als Reis d'Orient la clau de la ciutat enmig d'un espectacle de llums i so, Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran primer els xiquets i xiquetes des de la balconada de l'Ajuntament i després en l'entaulat de la plaça, per dedicar- s'hi durant la nit repartir per les cases els joguets.