L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimarts, 17 de gener del 2023

El Centre Excursionista participa en la "I Fira de Muntanya" de la Safor
Aquest pròxim cap de setmana (dies 21 i 22) se celebra la "I Fira de Muntanya de la Safor" en el paratge de Marxuquera, una activitat en la qual col·laboren un bon grapat de clubs de muntanya de tota  la comarca La Safor, entre ells el Centre Excursionista de Tavernes.La inauguració oficial serà en el Teatre Serrano de Gandia el dijous dia 19 amb una mostra de cinema de muntanya al País Valencià.

 


La participació del club valler consistirà en el muntatge i explicació de les herbes medicinals més habituals en la nostra zona i per la vesprada ha programat una demostració de marxa nòrdica a càrrec de la Secció de Marxa Nòrdica del CETV, on també participarà el nostre campió local Ramon Álvarez.

Podeu trobar tota la informació de les activitats i horaris programats en el cartell superior (cliqueu damunt per engrandir)

 Remés