L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

diumenge, 15 de gener del 2023

Avisos de l'Agència de Seguretat i Emergències referits a l'oratge dels pròxims dies

 


 

L'Agència de  Seguretat i Emergències de la Generalitat Valenciana ha publicat dos avisos on ens alerta de la situació meteorològica que s'espera a partir de demà, amb un previst temporal marítim, de vent i de neu, acompanyats de fenòmens costaners en tot el litoral valencià. Cliqueu damunt la imatge per engrandir.

Els avisos venen a confirmar el que duem publicant des d'ahir del canvi d'oratge a partir d'avui i que afectarà principal els pròxims dies. Cal llegir els consells que dóna a la població (avís a l'esquerra)