L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 de gener del 2023

MANIFESTACIÓ A MADRID EL DIA 21 (I): L'Ajuntament disposa autobusos gratuïts per a defensar les nostres platges

 

L'Ajuntament de Tavernes posa a disposició dels veïns i veïnes de la ciutat un autobús gratuït per a totes aquelles persones que vulguen desplaçar-se a Madrid per assistir i donar suport a la reclamació de "SomMediterrània" davant del Congrés de Diputats dissabte de la setmana que ve, dia 21.

El regidor de Compromís, Josep Llácer, ha recordat als ciutadans de Tavernes que, com sempre ha fet l'Ajuntament i el govern municipal, defensa la recuperació de les platges de Tavernes i reclama a qui té les competències, els diners i la responsabilitat, en aquest cas el govern i ministeri de Madrid, perquè donen d'una vegada una solució urgent i definitiva a la regressió i transgressió que estem patint a les nostres platges.

 "Volem recuperar les nostres platges, tal com les teníem, i deixar d'estar pendents del proper temporal. Anirem a Madrid a reclamar juntament amb altres municipis que tenen problemàtiques semblants que el Ministeri de Transició Ecològica aporte solucions" ha recordat el regidor d'Obres i Urbanisme, Josep Llàcer, a la ciutadania vallera.

Inscripcions:
correu             comunicacio@tavernes.org   
Whatsapp        617 800 744.

 

Juliol 2016: En defensa de les nostres platges davant Delegació del Govern

 

L'antecedent del 2016 davant la Delegació del Govern al País Valencià 

La reivindicació que farà Tavernes - amb les 42 entitats i associacions cíviques del moviment "SomMediterrània" té un antecedent en la concentració que convocada a l'estiu del 2016 davant la Delegació del Govern de l'estat al País Valencià.

La concentració a València convocada  per l’Ajuntament, tot i gaudir de dos autobusos gratuït per anar al cap i casal, va tindre una escassa resposta, unes 120 persones,  i majorment va ser la gent de fora: Alzira, Algemesí… i d’altres punts de la geografia espanyola, qui van donar suport a la reclamació del govern municipal de Compromís.

 

 

Pocs veïns vallers acompanyaren les reivindicacions de l'Ajuntament
 

Pocs, molt pocs vallers acompanyaren l’alcalde, Jordi Joan, i als regidors del govern municipal de Compromís. Del consistori municipal, cap regidor de l’oposició vallera es va dignar a desplaçar-se a València per recolzar una reivindicació que hauria d'haver estat de tots en demanar millores i solucions per a la platja de la Goleta i la zona costera de la nostra localitat

Cap dels regidors del PP de Tavernes, entre els quals ja hi havia l'actual portaveu i candidata a l'alcaldia, recolzaren l'acció. Aleshores governava a Madrid el president M. Rajoy del seu partit i no era qüestió de molestar-lo, era millor quedar a casa que participar en una acció que deixava a les clares la falta d'actuació del seu govern.

 

Res de res del govern de Rajoy per a les platges de Tavernes

El delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, del PP, per cert és l'actual candidat a l'alcaldia de Gandia, i el cap de la Demarcació de Costes, Vicente Ibarra, va rebre l'alcalde i una representació de veïns, i els va deixar clar que no tenien disponibilitat pressupostària per a executar projectes en la Goleta. Us sona o us recorda alguna cosa? Així portem fins ara, i han passat 7 anys, 3 amb govern del PP i 4 del PSOE.

Elaboració pròpia