L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 16 de gener del 2023

L'Ajuntament reconeix a Dolors Selfa Sancho el treball fet durant 30 anys de dedicació a l'Ajuntament


L’Ajuntament de Tavernes ha retut en la sessió plenària de gener, primera de l'any, un homenatge de reconeixement a Maria Dolores Selfa Sancho, de la brigada de neteja de l'Ajuntament, i que ha estat durant 30 anys exercint el seu treball, molts com a responsable del personal de neteja dels edificis municipals.
 
L'alcalde, Sergi González, com es habitual en aquests reconeixements fets  al personal de l'Ajuntament que es jubilen, ha lliurat una placa commemorativa que vol palesar les gràcies del consistori i de la ciutat pel treball efectuat. 

Els parlaments dels portaveus dels distints partits han comentat que durant 30 anys Dolores Selfa ha donat el millor de si mateixa com a empleada municipal i li han recordat que ara s'obri una etapa de dedicació a la família i a la seua persona, remarcant que sempre té oberta la porta de l'Ajuntament.