L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de gener del 2023

Tavernes reforça la vigilància rural per a evitar robatoris als camps vallers



L’Ajuntament de Tavernes  ha reforçat la vigilància rural per a evitar robatoris als camps i horts del municipi, una actuació que es va iniciar amb l’inici de la campanya de la taronja. Tant els Guardes Rurals com la Policia Local han intensificat el control al voltant de les zones agràries de tot el terme municipal amb accions de prevenció durant les 24 hores del dia.

 
El regidor d’Agricultura, Emili Enguix, ha destacat “la col·laboració entre els agents de vigilància rural i la Policia Local per a dissuadir possibles robatoris i tindre un control exhaustiu del camp valler durant els mesos més forts de la campanya de la taronja”.
 
 
 

Els agents de vigilància rural i agrària han augmentat el control diari i la presència dissuasòria gràcies al nou vehicle tot terreny adquirit fa unes setmanes i estan en constant contacte amb els llauradors i llauradores, mentre que la Policia Local ha intensificat la vigilància en els camins rurals, especialment de nit.




 a