L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de gener del 2023

El Centre Excursionista participa en la "I Fira de Muntanya de la Safor"

 

Avui s'ha iniciat la "I Fira de Muntanya de la Safor" en el paratge de Marxuquera, una activitat en la qual col·labora el Centre Excursionista de Tavernes junt a 16 col·lectius i clubs de muntanya de tota  la comarca La Safor. 

La participació del club valler consisteix en el muntatge i explicació de les herbes medicinals més habituals en la nostra zona i per la vesprada ha programat una demostració de marxa nòrdica a càrrec de la Secció de Marxa Nòrdica del CETV, on també participarà el nostre campió local Ramon Álvarez.

 

La fira naix amb l'objectiu de ser punt de trobada de les associacions de muntanya i clubs alpins per a traves de les amples activitats programades gaudir tots junts d'un cap de setmana de natura i medi ambient ja que les activitats continuen el diumenge.

 

 



 

 

L'elecció del Centre Social de Marxuquera ha estat per ser un dels paratges millor de Gandia per a dur a cap les activitats programades i que abracen des d'excursions, fins a concerts, projeccions i exposicions amb la temàtica muntanyenca, a més de debats i sense oblidar els tallers i presentació de llibres.

 

 

 

Una de les activitats més espectaculars ha estat el "Taller de seguretat i rescat en la muntanya" amb participació del Grup Especial de Rescat en Altura, GERA-Bombers.  La jornada ha acabat amb un concert de Sapena i Junior Mackenzie.