L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 12 de gener del 2023

La ràpida actuació dels cossos i forces de seguretat evitaren ahir la propagació d'un incendi en una zona rural a l'entrada de la platja.

Quan es produeix un incendi, la ràpida intervenció és fonamental per evitar la seua propagació i que duga a efectes més insospitats i difícils de controlar. I això és el que va passar ahir de matí, quan la ràpida intervenció dels cossos i forces de seguretat evitaren, pel vent que bufava, la més que segura propagació d'un incendi en una zona rural i agrària de l'entrada de la platja de Tavernes

 



El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Llàcer, de Compromís ha destacat "l'eficiència amb què els efectius materials i humans dels cossos i forces de seguretat van actuar sempre comptant amb la col·laboració dels veïns, cosa que va permetre extingir l'incendi evitant que es veieren afectades algunes propietats privades".

 

 

 Només rebre l'avís, en pocs minuts es personaren en el lloc de l'incendi la Policia  Local, Protecció Civil, Brigada Agrària, Bombers i Guàrdia Civil per tal de sufocar-lo i evitar el que podria ser una perillosa i ràpida propagació degut al fort vent que hi bufava ahir i per la proximitat al nucli urbà.

A hores d'ara s'estan estudiant les possibles causes de l'incendi per tal d'esbrinar si va ser fortuït o intencionat.