L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 2 de gener del 2023

FESTIVERN 2022: La zona d'acampada, ja quasi neta, s'acabarà de netejar al llarg del dia d'avui

 
L'empresa concessionària de la neteja de Tavernes (Agricultores de la Vega SA) ha començat avui de bon matí la tasca de neteja de la zona d'acampada. Els operaris de l'empresa, recolzats per maquinària, han començat per la neteja de la zona que hi ha mes aprop de la carretera comarcal, més prioritària perquè és una zona on solen aparcar els camions i els vehicles de moltes colles de collidors i de veïns, i per tant era convenient iniciar aviat per no destorbar les tasques agrícoles en el cas de collidors.
 
 
 


 

A partir d'ací. i seguint el sentit que marca l'avinguda de Marjaletes cap al riu Vaca, la zona s'estava netejant. Es vol que tot torne a la normalitat el més aviat  possible i l'empresa no s'estalvia esforços en personal i mitjans per a fer-ho possible. En el moment de prendre aquestes fotografies, 10 del matí, només quedava pendent de netejar alguns trams més prop del riu Vaca.
 
 
 
 


 
Al mateix temps, altres empreses contractades per l'organització del Festivern iniciaven les tasques de neteja i buidatge dels policlínics portàtils per carregar-los als camions i endur-se'l.

Al llarg del dia d'avui es confia que la zona estiga completament neta i es torne a la normalitat.