L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 3 de gener del 2023

Josep Llàcer assegura la continuïtat del Festivern amb Compromís en el govern municipal de Tavernes

 

El regidor de Compromís i responsable de l’àrea de Festivals, Josep Llàcer, en la nota de premsa oficial de l’Ajuntament sobre el Festivern, ha destacat que “el festival d'hivern de les Comarques Centrals ha tornat a Tavernes amb una excel·lent organització i sense cap incident a ressenyar”. 

El candidat a l’alcaldia de Tavernes en les pròximes eleccions municipals ha destacat que “els milers i milers de joves que cada any elegeixen Tavernes per a passar els últims dies de l’any se’n van amb una empremta molt positiva de Tavernes per l’amabilitat i gran acollida del nostre poble, i deixant un impacte molt positiu en el xicotet comerç valler, l’hostaleria i la restauració”.

 

 


Josep LLácer ha volgut destacar que “els  festivals d’aquesta magnitud no serien possibles sense el gran treball dels tècnics i operaris de l'Ajuntament, les Brigades Municipal i Agrària, la Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil, el personal del servei de neteja i el personal sanitari del Centre de Salut” als quals ha agraït la faena realitzada per aconseguir, un any més, un Festivern del grat de tots els assistents.

El Festivern se celebra a Tavernes des de l’any 2011 gràcies al recolzament que ha tingut des del primer moment pel govern de Compromís dins de l’aposta de dinamitzar Tavernes i posar-la en el mapa jove valencià amb la celebració de festivals a la nostra ciutat. 

 

  

Correbars

Concurs de paelles

 

En aquest context, Josep Llácer va confirmar divendres passat el suport de Compromís al Festivern durant la visita als concerts i que continuarà el treball conjunt amb l’organització perquè aquest 2023 se supere, per a la qual cosa l’organització ja ha començat contactes i gestions amb els millors grups valencians, entre els quals estaria Zoo. El candidat a l'alcaldia assegura que, amb Compromís dins del govern municipal, el Festivern continuarà durant molts anys més celebrant-se a Tavernes.

 

 

 

 

Els grups vallers


Enguany, com recorda la nota oficial de l’Ajuntament, i després de dos anys sense poder celebrar-se degut a la pandèmia, la setzena edició del Festivern ha tornat a omplir de música i bon ambient els carrers de Tavernes durant els últims dies de l’any 2022. Han estat milers de joves festiverners i festiverneres qui han gaudit dels nombrosos concerts de grups de nivell com La Fúmiga, Auxili, Els Catarres, Boikot, Smoking Souls, Buhos, El Diluvi, Xavi Sarrià o Dj Plan B.

Zona d'acampada
 

A aquests grans grups i artistes s’ha sumat enguany una destacada presència de grups i músics de Tavernes  amb el concert de benvinguda que oferiren els grups vallers Metall i So i La Fístula Vallkànica, les actuacions de les xarangues “Xe Kin Ampastre” i “Això ho pague jo”, i la música itinerant de la batucada “Vall-tu-kà” acompanyant els assistents pels carrers del municipi fins a la carpa de concerts.

Segons la nota de l'Ajuntament