L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.969
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:62.629

dijous, 12 de gener del 2023

L’Ajuntament rep una ajuda de 5.500 euros per a l’obertura de la nova oficina de turisme al poble


L’Ajuntament ha rebut una subvenció de 5.500 euros de Turisme valencià per a obrir la nova oficina de turisme Tourist Info a la ciutat. A través del programa Tourist Info oferirà una àmplia informació de l’oferta turística de Tavernes i del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.
 
El Consell ha autoritzat el conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i Turisme mitjanant el qual les dues entitats es comprometen a col·laborar en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info i a cooperar en l’operativitat de les oficines d’informació turística del municipi. L’Ajuntament sostindrà econòmicament i materialment les oficines, o siga pagarà el total de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.
 
A més de la inversió màxima de 5.500 euros, Turisme posarà a la disposició de les dues oficines Tourist Info, ciutat i platja, les bases de dades turístiques de caràcter públic, coordinarà la relació amb altres oficines del País Valencià i assessorà la implantació de sistemes de qualitat, l’ús apropiat d’eines de gestió i procediments, entre altres.
 
La regidora de Turisme, Lara Romero, ha assenyalat que el conveni permet equipar i enllestir l’obertura de la nova Tourist Info al poble i la gent que ens visita tindrà tota la informació turística de Tavernes.