L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 de gener del 2023

Gràn exit dels/de les esportistes vallers/es de marxa nòrdica en la primera prova de la Copa FEMECV. Ramon Àlvarez s'ha proclamat campió absolut


El valler Ramon Àlvarez Borras ha guanyat la primera prova ( hi ha 4 programades) de la Copa Marxa Nòrdica de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada valenciana (FEMECV) celebrada a la localitat de Canet d'En Berenguer (Camp de Morvedres) amb un temps de 1 hora 8minuts i 17segons.  El campió valler ha estat el primer absolut i el primer en la categoria Veterans A Masculí. Per la seua banda han estat també guanyadors les valleres i els vallers Jordi Moreno Català, en la categoria júnior, Josep Clar Palomares  en la de promeses i Merxe Carbonell Ferrando en Veteranes C Femení.

La competició, puntuable a nivell autonòmic, ha tingut lloc aquest matí amb l'eixida a partir de les 10'30 hores des de la plaça de l'Ajuntament de la localitat del Camp de Morvedre i arribada al mateix punt, on ha tingut lloc l'entrega de trofeus. 

La prova ha inclós recorreguts pel bosc de ribera i els senders del riu Palància, segons les distintes categories. El recorregut de l'absoluta ha estat de 12,91 kilòmetres, en cadet 9 kilòmetres, infantil i aleví 5 kilòmetres,  i en benjamí i prebenjamí 2 kilòmetres. 

La marxa nòrdica està convertint-se en un esport de referència a la Valldigna gràcies als esportistes del CETV que en aquesta ocasió han estat acompanyats per un nombrós grup de membres del centre valler, desplaçat fins a a Canet d'En Berenguer per tal d'animar els esportistes de l'equip Alpesa Gaseles Nòrdiques i esportistes del Centre Excursionista valler, entitat que dóna el seu suport a l'esport.

 

 


 

Resultat dels vallers participants en aquesta primera prova de la Copa FEMECV 

➡️ Ramon Àlvarez Borràs 1r absolut i 1r VAM.

➡️Merxe Carbonell Ferrando 1a VCF

➡️ Jordi Moreno Català. 1r júnior.

➡️ Josep Clar Màhiques 1r promesa.

➡️ Isabel Marín Mangas 2n sénior

➡️ Jordi Lledó Palomares 2n sénior

➡️ Magda Màhiques Morant 3a VBF

➡️ Jordi Moreno Llopis 4t VBM

 ➡️ Juan Carlos Clar Hernández 4t VCM

➡️ Fran Lledó Grau 5é VBM

 Han competit també Alfredo Jorge Company, Noelia Clemente, Ruth Moreno Jarillo, Noelia Cogollos Vaca, Vicen Mifsud Miñana i Jordi Talens.

Quan als més joves, i grans promeses del club

En la categoria de Pre-benjamins amb un recorregut de 2km:

➡️Sergi Alvarez Ferrando 1r M

➡️Aitana Felis Hernandez 1a F

➡️Carles Felis Hernandez 2n M

En la categoria aleví amb recorregut de 5 km:

➡️Ximo Talens Mifsud 1r M

➡️Marc Felis Hernandez 2n M

En la categoria d’infantils amb un recorregut de 5km:

➡️ Joan Talens Mifsud  2n M

➡️Andreu San Pedro Moreno 6° M

També han participat en la competició promocional:

Salut Mifsud i Reies Palomares.

 Remés