L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 19 de gener del 2023

El regidor LLàcer visita Antonio Vercher, fiscal general de Medi Ambient, i el felicita pel seu nou llibre

 

El regidor Josep Llacer, de Compromís, ha aprofitant la presència en FITUR de Madrid per una visita al Fill Predilecte de Tavernes i Fiscal Coordinador de Medi Ambient i Urbanisme, Antonio Vercher. 
 
"Conèixer de primera mà com i quina és la seua tasca al front de la Fiscalia ha estat un plaer.Antonio Vercher és un valler de soca-rel que fa gala d'orgull valler a Madrid i a tots els llocs on va. Hem pogut compartir una conversa on no han faltat els temes d'interès general de Tavernes" ha manifestat Josep Llacer en el seu perfil de Facebook. 
 
El regidor de Compromís ha felicitat Antonio Vercher per la publicació fa uns dies del seu darrer llibre "Delincuencia ambiental y empresas" on arreplega la seua experiència personal de dues dècades d'investigació d'agressions a la natura i mediambient.
 
Recordem que el valler Antonio Vercher Noguera està considerat com el pare de la legislació espanyola quant a temes medioambientals.

.