L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de gener del 2023

Càritas agraeix l'ajuda rebuda en la Campanya de Nadal

 
 
 
Una vegada finalitzada la Campanya de Nadal i realitzat el balanç de la mateixa, Càritas Interparroquial ha fet una valoració positiva de la mateixa en haver recaptat sobre els 3.000 quilos amb aliments i vora 8.000 euros en diners.
 
Per tant, vol expressar el seu agraïment a totes i tots els que han fet possible, amb les seues aportacions, que l’entitat puga seguir als costat de totes les famílies que necessiten d’ajuda.
Càritas Interparroquial de Tavernes recorda que cada donatiu, cada quilo, cada ajuda per poca que siga, reforça i amplia  el teixit caritatiu del nostre poble i permet a l’entitat treballar per crear una societat més justa i equitativa.
 
 
Banc d'aliments
 
 
L’entitat ha volgut totes les iniciatives realitzades al llarg de la campanya de Nadal, que es va iniciar coincidint amb l’inici de durant l’Advent, entre les quals cal esmentar els esmorzars i berenars solidaris realitzats als col·legis, la participació en la “I Fira de la Taronja organitzada pel Patronat, la “Cursa de les Escoles” amb participació de tots els centres educatius de primària del nostre poble, la “III Trobada Multicultural”, la “Sant Silvestre” amb organització del Club d’Atletismes, la “Campanya del Quilo” organitzada per l’IES La Valldigna.
 
 
Trobada Multicultural
 
 
 
Igualment ha expressat l’agraïment a les empreses que, any rere any, estan al costat de Càritas recolzant la tasca que duen a cap, cas d’Embalpack Levante SL, Textils Viber, el Grup F. Burgos SL, Multi Lleons, la Panaderia Fons Melo.
 
La participació i col·laboració de tots ha fet possible aconseguir, com ja hem indicat aquests 3000 quilos d’aliments i productes d’higiene, que serviran d’ajuda a moltes famílies valleres, així com els 8.000 euros que recolzaran tasques com el rober o el banc d’aliments.
 
Remés