L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 20 de gener del 2023

Tavernes presenta a FITUR una mostra de nova cuina elaborada a partir d'ingredients tradicionals vallers

 

Tavernes va oferir mitjançant la tècnica de "Showcooking" una mostra de la nostra gastronomia, en aquest cas bastant novedosa, en oferir a la vista de tot el món l'elaboració d'un "arròs amb aroma de taronja", duta a cap des dels responsables del restaurant "San Bernardo" de la platja.

Una elaboració vistosa i seguida amb atenció pel públic en tot el procés d'elaboració, des del sofregit inicial, fins afegir la taronja perquè infussione amb el brou de la cuita de l'arròs. Una mostra de la nova cuina que pot oferir Tavernes, una nova cuina en la concepció de l'elaboració però casolana si pensem que és a partir d'ingredients tant tradicionals a Tavernes com l'arròs i la taronja. Una demostració de com Tavernes pot oferir cuina moderna, de qualitat, elaborada amb estima i que potencia i posa més en valor ingredients de casa nostra.

En el transcurs del mateix acte, es va oferir una mostra de la rebosteria vallera amb innovació: els pastissets i la coca elaborada amb taronja de Tavernes, en aquest cas elaborada per les mestresses de casa Teresa Talens i Pepa Palomares.

Us oferim unes imatges del procés d'elaboració de l'arròs melos: