L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 3 de gener del 2023

Els patges dels Reis d'Orient arrepleguen demà les cartes i Ses Majestats arribaran el dijous carregats de joguets. Expliquem tots els actes.

 



Els patges dels Reis de l'Orient arriben demà dimecres a Tavernes amb  la missió d'arreplegar les cartes que els xiquets i xiquetes envien a Ses Majestats els Reis d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar. L'acte s'ha anunciat a partir de les 17'30 hores en el Passeig del País Valencià i per a fer honor a l'esdeveniment hi haurà festa infantil amb animació musical i pintacares.

Els xiquets i xiquetes vallers viuran demà un primer dia il·lusionant amb l'arribada dels emissaris dels Reis d'Orient. Com tothom sap, són els patges els encarregats d'arreplegar els centenars de cartes dels xiquets i xiquetes de Tavernes i fer-les arribar a la seua destinació per tal que la nit de dijous, dia 5 de gener, i després de la gran cavalcada, els Reis de l'Orient puguen complir els seus desitjos en repartir els milers i milers de regals per totes les cases de Tavernes al llarg de la nit.
 
 
 
 
Però no oblideu que els Reis d'Orient posen una condició: haver-se portat bé durant l'any i no oblidar-se als balcons de la palla i les garrofes per als seus rossins, com marca la tradició.

Senyor rei, jo estic ací:
la palla i les garrofes per al seu rossí
i la casca i els joguets per a mi.
 
 
Per al dijous dia 6 de gener, i després d'una visita a la platja pel matí on hi ha previst animació i jocs infantils en la zona de TouristInfo, a la vesprada a partir de les 18 hores s'iniciarà la gran cavalcada dels Reis d'Orient, iniciant el trajecte a la plaça del Poliesportiu, on tindrà lloc l'acte oficial d'arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.
 
 
 
 
Allí s'organitzarà la gran cavalcada reial que recorrerà els carrers de la ciutat segons el trajecte tradicional, a saber Passeig Colom, Prado Comarcal, Carrer València, Carrer Major i fins arribar a l'Ajuntament on seran rebuts per l'alcalde, Sergi González, i autoritats locals.

Eixa mateixa vesprada l'alcalde lliurarà als Reis d'Orient la clau de la ciutat enmig d'un espectacle de llums i so, Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran primer els xiquets i xiquetes des de la balconada de l'Ajuntament i després en l'entaulat de la plaça, per dedicar- s'hi durant la nit repartir per les cases els joguets.
 
Elaboració pròpia