L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 de gener del 2023

"L'Entusiasta" de Benifairó, primer premi i menció d'honor en el 42è Certamen de Bandes del País Valencià


La banda "L'Entusiasta" de Benifairó s'ha alçat amb el primer premi i menció d'honor del País Valencià en la segona secció del 42è Certamen de Bandes del territori valencià que ha tingut lloc avui diumenge a l´Auditori del Palau de les Arts de la ciutat de València.

 


En el certament, les bandes que hi participaven a la Secció Segona foren les guanyadores del Certamen de la Diputació de València, Castelló i Alacant, és a dir junt a la SM L´Entusiasta de Benifairó guanyadora del Certamen Diputació de València, participaven les bandes de La Vall d´Uixò, guanyadora del Certamen Diputació de Castelló i la de Cocentaina guanyadora del Certamen Diputació d´Alacant.


 

Les tres bandes han interpretat com a obra obligada El Gran Mondúber de Javier Artés Arlandis. La banda valldignenca ha actuat en segon lloc, dirigida per Carlos Sancho Cantus, i ha completat la seua participació amb el pasdoble Los Dos Adolfos de José Mª Martín Domingo, i com a obra de lliure elecció The Rise of The Phoenix de Teodoro Aparicio Barberán.




La nostra enhorabona. Agraïm les fotografies i vídeo