L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dijous, 26 de gener del 2023

"Viatge a Oz" de Trencadís Produccions nominat als Premis Max 2023 en l'apartat "millor espectacle musical"

 

L'espectacle "Viatge a Oz" de la companyia vallera "Trencadís Produccions" ha estat seleccionada dins dels Premis Max de les Arts Escèniques en la modalitat de "Millor espectacle musical o líric".

L'organització dels Premis Max ha donat a conéixer mitjançant un comunicat els 168 candidats seleccionats d'entre un total de 529 inscrits que competiran per obtindre els premis que seran lliurats el 17 de abril en la gal·la a celebrar en el Gran Teatro Falla  de Càdis.

 


 Els Premis Max arriben enguany a la 26é edicició del premis, instituïts per la Societat General d'Autors Espanyols (SGAE) a través de la seua fundació, i compten amb el patrocini de l'Ajuntament de Càdis. L'objectiu dels premis és estimular i premiar el talent dels professionals del teatre i dansa, a més de la promoció dels espectacles.  Els premis tenen un caràcter itinerant i cada any se celebren en una comunitat diferent, amb la qual cosa es vol representar el caràcter itinerant de les gires de les companyies per tot el territori estatal.



L'estrena de la versió valenciana de “Viatge a Oz. El musical” va tindre lloc el passat 30 d'octubre en la Casa de la Cultura, lloc de residència de la companyia a la nostra ciutat. Tal com vam publicar en el seu dia, "Trencadís Produccions" va presentar  un espectacle increïble, meravellós i màgic dirigit a tota la familia i amb un missatge clar sobre les vocacions i la recerca del que els menuts i menudes volen fer en la vida, on el valor de l'amistat es potencia a través del recorregut pel camí simbòlic que en l'obra representen els taulells grocs.
 
 
 
  
 
Un espectacle que ens parla de Dora, la protagonista de “Viatge a Oz, el musical”, una xiqueta que dibuixa de meravella i a qui se li dóna bé la vessant artística, però com que cal una persona que duga els comptes de la granja familiar, sembla ser que el destí la porta a ser comptable. A partir d’aquesta premissa, "Trencadís" combina el relat clàssic amb l'adaptació i missatges carregats d'actualitat, però on continuen essent protagonistes els personatges i escenaris del clàssic de Frank Baum en el viatge que Dora emprén cap al país dOz meravellós i on descobrirà quina és la seua vertadera passió en la vida, la qual cosa realment la farà al final feliç
 
 
 
 
Donem la nostra enhorabona al grup "Trencadís" í a tot l'equip artístic que ha fet possible que, una vegada més, el nom de Tavernes tinga renom estatal  i en especial al valler Josep Mollà, pel text i lletres de les cançons, i a José Tomàs Chàfer, per la direcció.
 
Informació pròpia i del web dels Premis Max