L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 21 de gener del 2023

El joc de les diferències

 

Us proposem un joc, a semblança dels que algunes vegades trobem en les publicacions i en premsa: trobar les diferències.

 
2022 Vídeo de Promoció de Tavernes: Captura d'imatge dels crèdits inicials i final del vídeo
 

 

 

  Enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=1Mn7VKlJIYU


2023 Vídeo de promoció de Tavernes a FITUR: Captura d'imatge dels crèdits inicials i finals del vídeo      

 

 

  

Enllaç:  https://www.youtube.com/watch?v=xIcbeEqnDD8


El vídeo de promoció a FITUR, és oficial de l’Ajuntament,  amb l'objectiu -suposem-  de promocionar i informar totes, no només una, de les alternatives i propostes (culturals, històriques, mediambientals, festives, musicals, gastronòmiques...) que ofereix Tavernes als nostres visitants. I en són moltes. Tampoc no es comprén l'absència del logo amb l'escut del poble i nom de l'Ajuntament.