L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 22 de gener del 2023

Arran del "Joc de les diferències"


 
No ens hem clavat amb ningú ni en la gestió de ningú: només hem informat de fets contrastables i demostrables. Per tant no sabem d'on ve i el perquè de la manipulada i l'esbiaixada interpretació de l'article "el joc de les diferències". I això es comprova només llegir l'article el "joc de les diferències" per entendre que ens lamantàvem davant un fet tan cridaner com és que s'arraconara, s'oblidara i deixara a banda tota menció a l'Ajuntament en els crèdits d'autoria del vídeo de FITUR del propi Ajuntament.

Com que no tenim informació privilegiada,  no sabíem el perquè i ens preguntàvem perquè no apareixia el logo ni el nom de l'Ajuntament, entitat màxima de Tavernes i damunt que és qui el paga i patrocina,  com tampoc sabíem el motiu pel qual s'havia personalitzat tot el vódeo en l'esport i protagonitzat per entitats esportives privades. Caldrà que algú se'n faça responsable de l'oblit del logo de Tavernes en el vídeo, un logo que ens identifica com a poble, a tots i totes. 

Realment hem fet una defensa de l'autoria de l'Ajuntament, com a institució, perquè defensar l'Ajuntament és "defensar la nostra terra per ser grans" com diu el nostre himne. Però eixa defensa no s'ha volgut vore. No tenim cap constància de cap publicació municipal, tot i que en aquest cas siga un vídeo, que pagada amb diners municipals, no conste ben gran i ben clar, en lloc preferent, el logo i el nom de l'Ajuntament. I més quan el vídeo era de promoció de Tavernes a FITUR.

L'esport a Tavernes és important, molt important. No cal recordar que totes les activitats i campionats que hi ha en el vídeo nosaltres ens hem fet ressò. En direm més: potser som qui més hem publicat sobre aquests esdeveniments. I sempre hem reconegut i alabat les entitats i associacions valleres pel gran treball. 

Però, des del punt de vista de la promoció de Tavernes,  resulta més que estrany que no s'haja complementat i posat en valor les iniciatives i actuacions de l'Ajuntament i el treball de les regidories. Això s'ha quedat fora, i per tant hi ha oblit en el vídeo de les falles, de la música, dels valors patrimonials, de la cultura, de la música i festivals, del nostre medi ambient, del paisatge, les nostres banderes blaves...i tot això beneficia Tavernes. 

El vídeo tècnicament impecable, però ha causat sorpresa el que hem dit, encara que no es vulga vore.  I cal preguntar de qui és la decisió de no contemplar les falles, la música, els valors patrimonials, la cultura, la música i festivals, el nostre medi ambient, el paisatge, les nostres banderes blaves...  tot això que, en conjunt, fa que cada dia Tavernes siga mes gran i més digne, per a nosaltres i per a qui ens visita. Nosaltres sempre farem nostres les paraules del nostre himne: "Defensem la nostra terra i serem grans" i en aquest cas, qui representa la nostra terra és el nostre Ajuntament.