L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 29 de gener del 2023

Per si de cas és del vostre interés: III Congrés del Minifundi per parlar dels problemes i futur del món rural

 


El pròxim cap de setmana se celebra al Centre Cultural de Caixa Ontinyent ( Ontinyent) el III Congrés del Minifundi per parlar dels problemes i perspectives del món rural. I per tractar aquesta problemàtica amb detall es compta amb la participació d’un grup multidisciplinari d’experts que exposaran els seus coneixements i experiències sobre la situació actual. L’objectiu és fer front al futur des de la reflexió i autocrítica per a aportar idees, inquietuds i solucions. Una visió transversal del minifundi des de l’esperança.

 

Les sessions programades serviran per a parlar de petits productors que volen romandre al seu ecosistema empresarial rural,  de respecte al paisatge i al medi ambient, de la cadena alimentària artesana, de preus, qualitat, consum, geografia, ètica, salut i educació. I també del problema que representen els  riscos de desaparició dels petits pobles.

En conjunt, una posada sobre la taula de perspectives diferents que puguen ser aplicables a curt, mitjà i llarg termini al món rural .

Si estàs interessat/da la inscripció és gratuïta a: https://congres.elviart.org 

Més informació: 662 12 84 64    congresminifundi@gmail.com