L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 12 de gener del 2023

Serveis Socials destinarà una subvenció de 73.000 a posar en marxa novament l'Escola de Conciliació d'Estiu.

 

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut una subvenció de 73.870 euros de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat amb l'objectiu d'engegar projectes que afavoresquen la conciliació familiar en les famílies amb fills i filles menors de 14 anys. Al mateix temps, aquests projectes han de ser eines d'inclusió inclusió laboral de les dones, amb una especial atenció i protecció a aquelles que són víctimes de violència de gènere i siguen famílies monoparentals. 

 

L'alcalde Sergi González i la regidora Noe Alberola, de Compromís, amb els monitors i monitores de l'Escola de Conciliació del passat estiu 2022

La regidora responsable de l'àrea de Serveis Socials, Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, de Compromís, ha destacat que l'ajuda "es destinarà a repetir l’Escola de Conciliació d’Estiu que tan bona acollida va tindre aquest passat estiu on van haver més de 250 xiquets i xiquetes participants. A més de facilitar la conciliació familiar, l’escola té un clar objectiu que és educar en valors i en igualtat“.

 

 

Cal indicar que les gestions dutes a cap des de Serveis Socials han aconseguit aquesta subvenció, emmarcada en el Pla Corresponsables de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i contra la Violència de Gènere del Ministeri d’Igualtat. 

Cal recordar que conjuntament amb l'Escola de Conciliació d'Estiu, es duen a cap diversos programes de tallers i activitats infantils, especialment durant les vacances escolars, per tal d’ajudar a les famílies amb fills i filles a garantir la conciliació entre la família i el treball.

Segons la nota del Gabinet de Premsa de l'Ajuntament