L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 3 de gener del 2023

FESTIVERN 2022: Un últim adéu al Festivern que acabem de celebrar

 

Segurament a partir d'avui el Festivern 2022 serà ja només un record, quan acabe el desmuntatge de l'envelat que a hores d'ara realitzen els operaris de l'empresa a la qual se li ha llogat la tasca. De fet, ja fa molts anys que se li lloga, tant l'envelat com els treballs especialitzats per a muntar-la, a la mateixa empresa. Són també uns assidus del Festivern.

No hem d'oblidar que l'envelat té sobre els 90 x 40 metres, tota coberta de lona, i a més del pes cal considerar les possibles ventades o mal oratge, amb la qual cosa el muntatge i ancoratge al pis es una tasca especialitzada. La seguretat dels assistents sobre tot!!

 

 

A partir d'avui el Festivern serà un record per als milers i milers d'assistents, un record que majorment serà amable i agradable quan pensen i comenten els bons dies de música, alegria i sana distracció que els ha oferit i agraesquen les mostres d'afecte que els ha donat, un any més i com sempre, els veïns i veïnes de Tavernes.  

I de nou i un any més, el Festivern serà la millor propaganda de la nostra ciutat, convertida en un referent de la música en valencià i en un referent juvenil tant a les terres valencianes com en les autonomies veïnes. I això és un fet, un valor que no es paga fent propaganda turística ni amb insercions en la premsa, ràdio o televisió. Es el valor de la feina ben feta que any rere any, des de l'àrea de festivals, du a cap el regidor Josep Llácer de Compromís, i així se li reconeix.

 

 

Amb el pas del temps el Festivern ha esdevingut un membre més d'eixa casa gran que és Tavernes. D'ençà de la primera celebració a la nostra ciutat el 2011 s'ha convertit en un esdeveniment festiu més de Tavernes, com puguen ser les falles, o les festes locals. I cal esperar que continue molts anys més. Interés que així siga hi ha. Caldrà esperar esdeveniments el 28 de maig per poder esbrinar com serà - i sobre tot si serà- el Festivern del 2023.  Què interés que desaparega, tot i que no es diga a les clares, hi ha massa pels de sempre. Com deia l'Ovidi: "No direm noms".

Per tant, avui li donem un adéu que confiem i esperem  no siga per sempre, sinó fins al cap d'Any d'enguany, del 2023, amb la il·lusió i esperança que milers i milers de joves, de Tavernes, de la Safor i la  Valldigna, de les Comarques Centrals.... novament diguen Bony Any rebent el 2024.