L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 19 de gener del 2023

FITUR 2023: Tavernes és més que sol i platja i potencia en FITUR la seua història, patrimoni, cultura, musica, tradicions i valors mediambientals.

 

El tinent alcalde de Tavernes, Josep Llàcer, ha manifestat en FITUR que "Tavernes és alguna cosa que més que sol i platja. Tavernes és cultura, història, patrimoni, mediambient, festes i tradicions populars i una excel·lent gastronomia, entre moltes altres coses". 

I eixos amplis valors vallers, han estat promocionats en la Fira Internacional de Madir per Josep Llàcer, que ha estat acompanyat a l'hora d'explicar que és realment Tavernes per la vicepresident de la Diputació, Maria Josep Amigó, pel diputat provincial de Cultura, Xavier Rius, la diputada provincial de Modernització, Menxu Balaguer i la diputada provincial de Comarques, Dolors Gimeno.

 

 

 

FITUR és una fira de turisme i que promociona i potencia destinacions turístiques, i Tavernes té una bona oferta per a lluir amb un veritable orgull valler: les dues banderes blaves en les nostres platges, una Ruta dels Sentits que tenen la consideració i premi europeu de ser Senders Blaus, una torre de guaita en la platja recorda de les passades vivències històriques, música plasmada en múltiples concerts de les nostres bandes i en festivals com "Sete Sois, Sete Luas" o el de Cançons a la Mar de caràcter més autonòmic, o altres per al jovent com Festivern, Iboga

Tot això sense deixar de costat i sense oblidar el valor paisatgístic dels senders i la senyalització dels mateixos duta a cap els darrers anys amb la qual cosa la Ruta de les Creus, la Ruta de la Granata, la Ruta de l’Ombria i la Ruta del Bolomor, que ens acosta també a aquest jaciment singular, al costa d'una excel·lent oferta gastronòmica al llarg de tot l'any, són aspectes, realitats de Tavernes que el regidor Llàcer potencia a l'estant valler.