L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 15 de gener del 2023

La celebració de Sant Antoni conclou avui amb la benedicció dels animals domèstics al Passeig Colom

Processó de Sant Antoni 2022
 

Dos anys sense Sant Antoni 
són massa mals de passar. 
 Deu ser cosa del dimoni 
 que sempre vol empipar? 
 Torna la joia als carrers 
 i les banyes del dimoni,
 més que mai, tres anys després,
 cridem "Visca Sant Antoni!". 

                         Maribel Servera (de Manacor)

 
Tavernes continua avui diumenge amb els actes de celebració de la festivitat de Sant Antoni amb una jornada on els protagonistes seran els animals de companyia, les mascotes, que desfilaran pel Passeig Colom amb els seus amos per rebre la benedicció del sant.
 
Prèviament, a les 11 hores en l'església de Sant Pere se celebrarà la Santa Missa dedicada al sant, i en acabar tindrà lloc la tradicional cercavila pel carrer que du el nom del sant, que precedit per una dansada dels balls populars de Tavernes es dirigirà al Passeig Colom on a partir de les 13 hores s'ha anunciat la benedicció dels animals domèstics.
 

Actes d'avui diumenge, dia 15

11 hores:  Missa a Sant Antoni en Sant Pere
12 hores: Cercavila al carrer Sant Antoni i dansada amb els balls populars
13 hores: Benedicció d'animals al Passeig Colom 
 
 
L'alcalde, regidors  i festers de Sant Antoni anit en la crema del pi


La Comissió de Festes de Sant Antoni Abad ha programat els actes amb la voluntat de recuperar la solemnitat de la festa després de dos anys amb celebració reduïda per la pandèmia i comptant sempre amb la col·laboració de l'Ajuntament que, a traves de les regidories de Festes i de Benestar Animal,  ha ofert tota l'ajuda pel muntatge tant del pi que ahir va cremar en honor del sant com tota la infraestructura i organització dels actes al carrer.
 
Cal agrair a l‘Associació d’Amics del Cavall de la Valldigna, el Club Hípica Pataco, el Grup de Balls Populars la Vall de Tavernes la col·laboració i ajuda que ofereixen per a millorar-ne la celebració.