L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dimecres, 18 de gener del 2023

L’Ajuntament i l’Associació Animalista de Tavernes instal·len un quart refugi per a gatsL’Ajuntament de Tavernes i l’Associació Animalista han instal·lat un quart refugi per a colònies felines en la zona nord de la platja. El contenidor de reciclatge s’ha recuperat pels operaris de la Brigada Municipal i les membres de l’associació s’han encarregat de pintar i condicionar l’interior del refugi per a protegir els gats i garantir el seu benestar.
 
 
 
La regidora de Benestar Animal i Sanitat, Mònica Palomares, ha remarcat que “som un municipi pioner en polítiques de protecció i cura dels animals que cristal·litzen amb accions com el quart refugi per a gats o les campanyes d’esterilització que duem a terme amb la inestimable col·laboració de les voluntàries de l’Associació Animalista”.
 
 
 

Els refugis compten amb xicotets forats per on accedeixen els gats i també amb una xicoteta porta per a poder deixar-los menjar i netejar l’interior del refugi.

Com els altres contenidors, es troba en un entorn rural de la zona nord de la platja, just darrere del cine Olimpo, apartada d’edificis i on hi ha localitzades algunes colònies felines, per tal de portar un control sobre la seua evolució.