L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.249
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 3.118

dissabte, 21 de gener del 2023

Tavernes reclama a Madrid solucions a les nostres platges

 
 
Tavernes ha tornat a reclamar solucions definitives al greu problema de transgressió de les nostres platges amb la participació en la concentració davant el Congrés dels Diputats convocada per les 42 associacions que formen "SomMediterrània" i que ha tingut lloc avui a Madrid.
 
 
 

 
Tavernes ha estat representant per regidors del consistori, a més de veïns i veïnes desplaçats a la capital, els quals han participat i han desfilat darrere de la pancarta que representava la nostra ciutat. Els assistents han demanat la recuperació de les nostres platges i han reclamat al govern de l'estat, que té les competències, una solució urgent i definitiva a la regressió i transgressió que estem patint a les nostres platges.