L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 16 de gener del 2023

T'hi apuntes? La regidoria de Sanitat ha reiniciat el programa "Tavernes camina" en benefici de la salut dels veïns i veïnes


 
El passat divendres, de matí, va tindre lloc la primera eixida de la represa del programa "Tavernes camina", una iniciativa de la regidoria de Sanitat, que dirigeix Mònica Palomares, de Compromís, i que té com a objectiu promoure comportaments saludables mitjançant la pràctica d’activitat física i, alhora, el foment de les relacions socials.
 
La iniciativa de la regidoria de Sanitat està dirigida a gent gran i joves majors de 18 anys, amb escassa activitat física, malestar emocional i falta de suport relacional. Al llarg dels pròxims mesos es repetiran les caminades en grup cada dimarts i divendres a les 9h des del Centre de Salut valler (amb una durada aproximada d'una hora o hora i mitja). A més, es duran a terme diferents activitats complementàries relacionades amb la millora de la salut.
 
La regidora de Compromís ha donat exemple participant en aquesta primera caminada
 
 
La regidora de Sanitat, Mònica Palomares, ha assenyalat que “Tavernes és un municipi on podem trobar diverses rutes i sendes que afavoreixen els passejos a l’aire lliure, una activitat que aporta molts beneficis a la salut de la ciutadania i afavoreix el foment de les relacions socials”. 
 
La regidora de Compromís ha donat exemple participant en aquesta primera caminada de represa i ha animat als ciutadans i ciutadanes a participar en aquesta iniciativa pels evidents beneficis que suposa a la seua salut. No cal ni dir que  ‘Tavernes Camina!’ és una activitat que s’adapta perfectament a les accions i objectius de Xarxa Salut, per a millorar la salut física, mental i social de veïns i veïnes a curt, mig i llarg termini, mitjançant diferents passejos i rutes per camins del municipi. El Centre de Salut fomenta i recomana aquesta activitat, especialment per a les persones majors, amb el repartiment de tríptics informatius sobre els beneficis i els mapes de les rutes saludables per l’entorn natural valler.
 
Participants en la marxa d'avui
 
 
Els passejos estan guiats per un tècnic d’Esports, regidoria que col·labora en l'activitat,  com també cal indicar la col·laboració de la regidoria de Serveis Socials, el Centre de Salut i el Departament de Salut Pública de Gandia

Per a participar en les pròximes eixides cal inscriure’s al telèfon mòbil 637 837 485 (mitjançant un Whatsapp i indicant el nom, DNI i edat). També es poden fer les inscripcions presencials al mostrador d'informació del Centre de Salut de Tavernes.