L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de gener del 2023

ÚLTIMA HORA: Avís de preemergència per vent nivell taronja a l'interior sud de Castelló i interior de València.


 
El Centre de Coordinació d’Emergències del País Valencià ha activat el nivell taronja risc de vent a  l'interior sud de Castelló i interior de València.

Gairebé a tot el conjunt del territori continua el nivell groc pels fenòmens del vent. Així, a la zona d'Els Ports  a primera hora del matí el vent ja ha superat els 100 quilòmetres per hora, segons AEMET. A Canals (la Costera) el fort vent ha obligat  a suspendre la crema de la foguera de Sant Antoni. Avís en la costa per fenòmens marítims derivats de les ventades.