L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.036
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:9.787

dilluns, 2 de desembre del 2019

Musiescola és "Premi Soler i Godes d’Experiències pedagògiques a l’escola" del Micalet



La Societat Coral El Micalet ha guardonat a Musiescola en l'acte de lliurament dels 32é Premis Miquelet que han tingut lloc en el Teatre el Micalet del cap i casal. El guardó aconseguit ha estat el Premi Soler i Godes d’Experiències pedagògiques a l’escola, i el premi .suposarà l’edició en format de llibre del recull de les nostres trobades i el treball realitzat.

Com és conegut, Musiescola és un projecte de col·laboració intercentres en el qual participen tots els centres públics de Tavernes i on cal ressenyar que el professorat valler s'ha implicat des del primer moment com a impulsors-fundadors de la iniciativa.

Aquest programa naix, com hem dit, a partir de la iniciativa d’un col·lectiu de mestres d’educació musical per a dur a terme una jornada anual de convivència musical escolar per a lluitar contra el fracàs escolar a través de la música. 


Lliurament del Premi Bankia

Cinc edicions porta ja Musiescola, i avui dia és una xarxa educativa formada per gairebé 50 escoles i més de 60 mestres d’educació musical. Enguany, ha rebut també el Premi Bankia al talent musical, i hi han participat de manera directa més de 1.600 alumnes i 150 mestres de 30 localitats valencianes, entre les quals hi ha les de la Valldigna.

La nostra més sincera enhorabona