L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dijous, 26 de desembre del 2019

"Incorpora't" ha impartit amb molta acceptació el curs de formació en plataformes eleva persones.El programa "Incorpora't" que du a cap la regidoria de Serveis Socials que dirigeix la regidora de Compromís Noe Alberola, ha ampliat enguany amb el curs de plataformes eleva persones els cursos de formació i de les matèries amb certificat.El curs ha tingut molt bona acollida en incrementar la formació i currículum dels usuaris i usuàries, car no devem oblidar que aquest tipus de maquinària és molt utilitzada en diversos àmbits laborals, i una formació en el seu maneig els permet accedir a més llocs de treball.

Si fem una ullada a les ofertes d’ocupació de les plataformes virtuals, als serveis públics d’ocupació i les xarxes socials comprovem que avui dia es demana molt la formació, i més si aquesta s'acompanya de la pràctica.
El programa "Incorpora't" ha volgut oferir formació i experiència, aspectes molt valorats per les empreses, en aquest curs de formació en plataformes eleva persones, cosa que els ajuda a aconseguir un treball.

Segons el web d'Incorpora't