L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dissabte, 7 de desembre del 2019

Tavernes va acollir ahir la celebració de "Challenge de Ciclocròs" organitzada pel Club Ciclista la Valldigna



Tavernes ha acollit aquest divendres l'onzena prova puntuable de la Challenge de Ciclocròs valenciana -Trofeu ULB organitzat pel Club Ciclista La Valldigna, que va reunir 350 ciclistes de totes les edats que han competit sobre un fanguer en que s'havia convertit el circuit a causa de la pluja dels últims dies. 


 Les categories de la prova foren: Sub23 Fem., Sub23, Master 60 fem., Master 60, Master 50 fem., Master 50, Master 40 Fem., Master 40, Master 30 fem., Master 30, Junior fem., Junior, Escuelas, Elite UCI, Elite fem., Elite, Cadete fem., Cadete. El regidor d'Esports, Josep Llácer, el president de la Federació de Ciclisme, Amadeo Olmos i el president del club ciclista valler, Ismael Gimeno, lliuraren els trofeus als guanyadors.


Les proves tingueren lloc al llarg del matí i van ser un total èxit d'organització del Club Ciclista la Valldigna, que havia muntat un circuit aprofitant dos solars, un en principi del Camí Vall de Gandia i un segon en el descampat on es munta el Festivern. La pluja que hem tingut a Tavernes al llarg de la setmana va convertir el circuit en un fangar, que anava augmentant la dificultat i obligant a l'esforç dels ciclistes tal com anava avançant el matí. La prova va estar seguida por molt aficionats.



 En la prova elit i sub23 el ciclista sub23 Francisco Carretero (CC On Bike) ha aconseguit la victòria després d'imposar-se en l'arribada per 58” a Kiko del Racó (CC Bici Store València). Tercer en meta, a 2’21” del guanyador, ha estat Jordi Reñe (Big Bikes Carlet).

La millor dona ha estat la sub23 Sara Bonillo (Teika UCI Team) seguida de la també sub23 Susana Pérez (Hyundai Koryo Car – Dstrel) i de l'elit Carolina Juárez (Big Bikes Carlet).

 

En categoria júnior, Joan Hernández (Teika) ha aconseguit el seu primer triomf de l'any. Segon a 25” ha estat Josep Matoses (Triasport) i tercer, a 2’15”, Jordi Seguí (Kross Racing Team). Natalia Saiz (CC Bici Store València) és la millor júnior classificada, seguida per Lídia Llácer (Hyundai Koryo Car) i Lucía Martín (Hyundai Koryo Car).

En cadets, el millor ha sigut Pau Martí (Equip Ciclista Moixent) seguit a 1’55” pel seu company Alejandro Albero. Tercer, a 2’04” del guanyador, ha travessat la meta Nacho Bautista (Juan Giner – Gsport - Valsuhe).

  


Vania Rico (Teika) ha sigut la vencedora en la prova de dones cadet, per davant d'Anna Quintero i Irene Vela, totes dues del SYA Motor – Ford – Respecteu 1’5m.

La primera prova a disputar-se ha estat la dels màster 40. Un total de 51 ciclistes han pres l'eixida, imposant-se Raúl Ballester (Mr Biker-Gobik). A 1’15” ha travessat la meta David Gallardo (CC Bici Store València) i a 1’28” Jesús Damián Zamora (Oiartzun Bike Team). La millor màster 40 ha sigut Blanca García (Cicloclinic) per davant de Mª Carmen Pérez (Alcubikes CD) i Erika Momparler (Mortes Bikes – EC Sueca).



En categoria màster 30, el triomf ha sigut per a Ximo Ortega (Teika - Monblau), que ha travessat la meta per davant d'Óscar Perales (Al Tran Tran). Ha completat el podi Carlos Gomis (Soulbikes Alzira). En màster 30 dones, la va ser María José Pastor (Cicloclinic).

En màster 50, victòria per a Javier Avellaneda (Ferrer Bikes), superant a Juan Moya (Manzanares - Berria Team) i a Daniel Martínez (PC La Forca). La millor dona màster 50 ha estat Carole Lynda Navarro (Vinaròs).


José Mezquita (Cicles Fandos) ha guanyat en màster 60 sobre Jean Paul Gambaiani (Guijarro Tot Esport) i Jose Candel (Bici Store València).

En les proves reservades a les Escoles de Ciclisme, els vencedors a han sigut David Ivars (Xabia’s Bike - Faster) i Leyre Merlet (CC Guti Vinalesa – Rubio) en infantils, Marc Moncho (CC Xàbia) i Miriam Guerrero (CC Bicicletes Sanchis) en alevins i Mauro Morte (CC Grup Dues Rodes) i Sara Calatrava (Stefano Garzelli Team) en principiants.

Informació pròpia i resultats de la Federació